Kennismarkt

Normaal gespoken laten marktpartijen op de Kennismarkt zien wat ze te bieden hebben als het gaat om maatschappelijk vastgoed; bijvoorbeeld vastgoed-/informatiemanagementsystemen, tools en stappenplannen, diensten rond DMJOP's en IHP's en opleidingen. En is het een goede gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en al je vragen te stellen.

 

Jammer genoeg is het dit jaar niet mogelijk om de Kennismarkt zowel corona-proof als voor iedereen toegankelijk te maken. Dus is de Kennismarkt voor dit jaar geannuleerd. Maar voor meer informatie over onderstaande onderwerpen, klik je op het logo van de desbetreffende organisatie.

 

Organisatie:

Voor informatie over:

 
Maatschappelijk Vastgoed is vaak de spil van een stad of dorp en brengt mensen samen. Onze huisvestingsadviseurs, consultants en projectmanagers leggen de basis voor samenwerking en zorgen voor grip op verduurzamings-, renovatie en nieuwbouwprojecten.  
Postacademische opleidingen over de vele vraagstukken rondom duurzame (her)ontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.  
Cloudbased systeem met een open API
 
3D Virtual Models en Scan 2 BIM  
Huisvesting voor onderwijs, zorg en wonen en sport en cultuur. Ook actief in de markt voor multifunctionele accommodaties en huisvesting voor overheid en bedrijfsleven. Onderscheidend op het gebied van bouwen zonder risico (RPM), duurzaam en circulair bouwen, gezonde huisvesting, bestaande bouw, nieuwbouw en omgaan met complexe vraagstukken.
 
Hybride werken als toekomstbeeld: wordt thuiswerken een vast onderdeel van het werkproces? Hoe ondersteunt smart building-technologie bij hybride werken en hoe zullen de facilitaire services wijzigen?  
   
Smart building platform met data en technologieën ten behoeve van flexibel en hybride werken.
 
Huur en verhuur van vergaderruimte binnen het sociaal maatschappelijk vastgoed middels het platform wemeet.nl en/of bookingssoftware (SAAS) voor gebruik op eigen website(s).
 
Benchmark Gemeentelijk Vastgoed
 
Beeldkwaliteitsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en ruimtelijke beleidsplannen voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en gemeenten.  
Het platform
 
Het vakblad
 
     

Banner maatschappelijk vastgoeddag