Doel en opzet

Een dag vol kennisdeling en inspiratie

 

Samen aan de slag!

De Jaarbijeenkomst van Bouwstenen is dé dag waarop gemeenten, scholen, corporaties, zorg- en maatschappelijke dienstverleners kennis en ervaring delen rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed. Het is ook een dag om vooruit te kijken, nieuwe inspiratie op te doen, gedachten te scherpen en met een hoofd èn tas vol houvast weer naar huis te gaan.

 

Veel informatie
Aan de orde komen in ieder geval zaken die in 2019 in Bouwstenenverband zijn onderzocht en ontwikkeld, waaronder de activiteiten rond Informatiemanagement, verduurzaming, onderhoud als organisatievraagstuk èn onze bijdrage aan de Routekaart Verduurzaming maatschappelijke vastgoed. 

 

Ontwikkelingen
Ook is er ruim aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2020; de samenwerkingsagenda van en voor partijen in het veld en het werkbriefje voor Bouwstenen.

 

Ontmoet collega’s
Bovenal is deze dag een bijeenkomst waar zo'n 350 professionals uit het werkveld elkaar ontmoeten, wijzer maken en inspireren. 

 

Datum, tijd en locatie

  • donderdag 28 november 2019
  • 10.00 - 17.00 uur
  • Gooiland, Hilversum

 

Bent u erbij?
Wilt u erbij zijn, reserveer dan direct een plaatsje en meld u hier aan

 

Wilt u laten zien wat u in huis heeft en uw kennis delen op de Kennismarkt? Bekijk dan hier de mogelijkheden en meld u aan.